Wie ben ik?  SAM 2388 (1295 x 1287)

Met 10 jaar ervaring als vloerder heb ik, Tom Coeck, kennis van vloeren, tegels, tegelwerken, laminaat en alle technische aspecten die bij het vak horen. 

Vloer- en wandtegels plaats ik dan ook op een professionele manier met kwalitatieve materialen. Ik geef u graag advies op maat en bespreek de mogelijkheden en voor- en nadelen van de verschillende plaatsingstechnieken. 

Als vloerder tegelzetter met ervaring volg ik steeds de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Ik ben steeds goed op de hoogte over welke technieken te gebruiken bij het leggen van groot formaat tegels, moza├»ek, ... 
Daarnaast ben ik eveneens op de hoogte van wat de beperkingen en voorschriften zijn in verband met vloerverwarming en keramische-  of natuursteentegels.

Ik plaats vloeren en zet tegels waarbij u als klant kan genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor zowel de uitgevoerde werken als de geleverde materialen. Hierbij moet de particuliere woning wel ouder zijn dan 10 jaar.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele tegelzetter of vloerder, die gebruik maakt van de beste materialen en nieuwste technieken, dan moet u me zeker contacteren.